Balkır İlkokulu
BALKIR MAH. BALKIR KÜME EVLERİ NO 35 İÇ KAPI NO 2 HARRAN / ŞANLIURFA
5422019960

VİZYON

Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

MİSYON

• Atatürk İlkelerine bağlı olmak, • Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, • Bilimin evrenselliğine inanmak, • Yenilikçi olmak, • Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, • Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, • Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, • Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, • Zamanın kıymetini bilmek, • Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak • İşimizi sevmek.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim.

Normal Öğretim.

08:30 14:35

Uydu İnternet (VSAT)

Köyümüz Harran ilçe merkezine 10 km Şanlıurfa il merkezine 60 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz 55 haneden oluşmaktadır.Toplam nüfus 550 dir.Köy halkı geçimini tarım ve hayvancılık yaparak sağlamaktadır.Köyümüzde 2 tane cami bulunmaktadır.